Britt Juul stiller ut i Jhon møbler

Britt Juul har de siste 20 årene jevnlig hatt utstillinger, både separat og kollektivt. Arbeidene er hovedsakelig maleri, men også grafikk, akvarell og arbeider i andre teknikker. Hun jobber innen en klassisk modernistisk tradisjon, der fargenes dynamiske krefter er sentrale i hennes uttrykk

Hennes bilder gir en vakker samklang med møbler fra den kjente danske arkitekten og kunstneren Finn Juhl. Mange av hans verker fra 1940 og -50 tallet har blitt ikoniske designklassikere med sitt organiske skulpturelle formspråk.

Vi har gleden av å vise bilder av Britt Juhl ut dette året i vårt galleri i Erling Skjalgssons gate 21, inn fra Bygdøy allé. www.jhonmobler.no

Publisert i Billedkunst