Dagfinn Nordbø på Chat Noir 15. august

Hva får du når en gammel rev av en satiriker møter to erfarne jazzmusikere? Masse humor og topp musikk! Dagfinn Nordbø, veteran i satirebransjen med 30 års fartstid, startet i 2009 Det Norske Poesi & Satireorkester sammen med pianist Vigleik Storaas og bassist Gaute Storaas.

Nordbø har sittet i månedsvis i Lisboa og pønsket ut djevelskap, og musikken er nykomponert av Gaute og Vigleik. Showet gjør, blant mye annet, satire på kjente historiske hendelser.

Vigleik Storaas er en glimrende jazzpianist. Han har mottatt Gammlengprisen og to Spellemannpriser, og spilt med storheter som Chet Baker, NHØP, Jack DeJohnette, John Scofield. Vigleik underviser også på jazzlinja ved NTNU.

Gaute Storaas er en prisvinnende filmkomponist og hans arbeid med «En mann ved navn Ove» ble også Oscar-nominert. Som arrangør har Gaute bl.a. bidratt til så forskjellige artister som Tine Thing Helseth og black metal-bandet Dimmu Borgir.

Vi kan love humring fra start til mål, bare avbrutt av gapskratt. Velkommen til jazz og sprek satire i norsk humors storstue: Chat Noir!

Dagfinn Nordbø: Tekster
Vigleik Storaas: Piano
Gaute Storaas: Bass

Ønsker medlemmer rabatterte billetter, kan de kjøpes her (25% rabatt) med denne linken:

Publisert i Forfattere