Engebret Kunstnerstipend

Stipendmidlene er en gave fra Engebrets eiere, Siri Riise Jensen og Kaj Johnsen. Det skal tildeles ett stipend årlig til en yngre kunstner som utmerker seg i et nyetablert kunstnerskap. Forslag på kandidater skal komme fra et medlem av Kunstnerforeningen som mentor for en yngre, nyetablert kollega.   Medlemskap i Kunstnerforeningen er ikke en betingelse for å motta stipendet. Kandidaten skal oppgi relevant utdannelse. Dernest gir mentor en kort faglig beskrivelse av kandidatens fortjeneste så langt i de første årene av sitt kunstnerskap. Styret i Kunstnerforeningen, i samarbeid med Engebret, innstiller mottager av stipendet.

Søknadsfrist er 1. september 2017

Stipendet er et engangsbeløp. I 2017 er det på kr. 20.000, og blir utdelt på høstens oktobermøte.

Kun elektronisk utfylte søknader blir behandlet.

Om mentor

Fornavn