På cruise med Harr, Nyegaard og Kvalbein

cruiseFRA BERGEN TIL TRØMSØ MED «NORDKAPP»!

I løpet av seilingen nordover vil det bli foredrag av Karl Erik Harr, viser og dikt fremføres av Aud Nyegaard og Aage Kvalbein vil spille cello.
Karl Erik Harr, Norges mest kjente nord-norske kunstner, har utsmykket hele skipet MS Nordkapp. Han er også forfatter og skribent, og laget mange programmer for NRK.
Aage Kvalbein ble professor på Norges Musikkhøgskole allerede i 1986, og har vunnet store internasjonale priser. Aud Nyegaard har sunget i Oslo Filharmoniske kor i mange år.
I løpet av cruiset vil det bli hold fem tema-foredrag komponert av Karl Erik Harr, med sanginnslag, viser og dikt av Aud Nyegaard. Aage Kvalbein spiller musikkstykker tilpasset de forskjellige temaer omhandlet i foredragene.

For mer informasjon

Publisert i Innenlandstur