Seminar på Nationalbiblioteket

Bak bøkene: Fortellinger fra Forfatterforeningens arkiv

Kl. 09.30–15.30 i Store auditorium

I forbindelse med overføringen av Den norske Forfatterforenings arkiv til Nasjonalbiblioteket og i anledning Arkivdagen 2014 8. november, arrangeres det et heldagsseminar om foreningens historie og arkiv. Arrangementet er et samarbeid mellom DnF og NB. Foredrag ved Selma Lønning Aarø, Benedikte Berntzen (NB), Dag Solhjell, Rebecca Boxler Ødegaard (NB), Alfred Fidjestøl, Espen Haavardsholm og Thorvald Steen, samt en avslutning ved Sigmund Løvåsen. Lyriske innslag ved Ruth Lillegraven og Tone Hødnebø.

Se program

Konferansen er gratis og inkluderer lunsj.

Påmelding her innen mandag 3. november.

Publisert i Arrangementer, Forfattere