Fra høsten 2010 har Kunstnerforeningen hatt sin leilighet i Berlin, slik styret og årsmøtet tidligere hadde besluttet.

Etter å ha sett på en rekke leiligheter forskjellige steder falt valget på Fuggerstrasse, som ligger meget sentralt – fem minutter fra trafikknutepunktet Wittenberg Platz og med forretninger, kafeer og restauranter like i nærheten.

Her kan man leie seg inn fra minimum 1 uke maksimum 8 uker. Se på kalender på hjemmesiden over ledige uker. Prisen pr. dato er kr 2.000,- pr. uke + kr 500,- til vask

Dette er blitt et populært reisemål for våre medlemmer, og det er bare positive tilbakemeldinger fra leietakerne, og mange drar hit igjen og igjen.

Leiligheten er i første etasje og man unngår da å gå i lange og mange trapper, som tilfellet er der det ikke er heis. Til leiligheten hører også en bod i kjelleren, samt biloppstillingsplass i bakgården

Leiligheten består av et tre rom og kjøkken og bad/ toalett og en gang. Det største rommet er stue med sofaarrangement, spisekrok, bokhyller, TV-bord osv. Det andre rommet er et arbeidsværelse der er en dobbelt sofasofa, slik at to par eller familie med barn kan bo i leiligheten.

Det er innstallert trådløst nettverk

Fra stuen. Bokhyllen er etter hvert blitt fylt opp med masse bøker av og fra våre medlemmer, så her får vi et skikkelig bibliotek. Det er også fine bilder på veggene av våre medlemmer i Billedkunstnergruppen, og flere kommer

Fra arbeidsværelse med arbeidsbord og dobbelt sovesofa.

Soveværelset med dobbeltseng og skap ligger ut mot bakgården og er dermed beskyttet mot støy fra gaten, der det er liten trafikk. Det er sengetøy og til 4 personer. Her har det også kommet 2 nattbord.

Kjøkkenet er fullt utstyrt med tallerkener, glass, spisebestikk, kokekar, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Her er et lite spisebord, men det er et stort spisebord i stuen.

I bakgården er det biloppstillingsplass. Det er mulig å leie sykler som er det beste fremskomstmiddel i Berlin, foruten rimelige og greie offentlige kommunikasjoner og billig taxi.

Details

Prices start at: 3,000 kr for 7 nights

Availability

Reservation Form

Obligatoriske felter etterfølges av *Reserve of 1 available accommodations.

Leilighet Berlin er tilgjenglig!