Strålende nyheter til Kunstnerforeningens medlemmer!

images7A5Y8ZLXimages01H44535STRÅLENDE NYHETER! 
Purpurnæsepromosjonen og Torskemiddagen var en festaften vi ikke glemmer så lett. Vi har satt oppmøterekord på alle våre tilstelninger i 2013 også nå sist søndag. Men nå til nyheten!
Styret har inngått avtale med ENGEBRET CAFE.Siden Blom ble besluttet nedlagt i 2003/2004, har skjoldene og kunsten kun stått på lager. Kay Johnsen og hans kone Siri, som også var gjester på Torskemiddagen, arbeidet begge på Blom. De kjenner vår historie, og de kjenner kunstverkene. De driver nå Engebret Café. Hva kunne være mer perfekt enn at vi igjen får vårt tilholdssted der våre gamle mestre nøt mat og vin? Vi har kommet overens om at det skal henges opp så mange som overhodet mulig av skjoldene, og alt vi bare kan av byster skulpturer og fotografier. Det er blitt enormt mange skjold siden Purpurnæseordenen ble innstiftet i 1873 under Johan Svendsens formannstid. Derfor må det gjøres et utvalg. Det er nedsatt en arbeidsgruppe som står for arbeidet i samarbeid med Kay og Siri. Betjeningen på Engebret vil bli opplært i historien, så de kjenner detaljer om verkene. Vi vil i fellesskap arbeide for å lage en gratis brosjyre som forteller om vår historie og forbindelse til Engebret. Dere kjenner sikkert noe av historien, hvis ikke anbefaler vi den strålende boken til Jahn Otto om Kunstnerforeningen.
Juleballet og Torskemiddagen forblir på GRAND. Alle ordinære møter og Årsmøte blir avholdt på Engebret til gunstige priser. Det forhandles også om muligheten for en medlemsdag i måneden, der våre medlemmer får et eget tilbud, mer om dette senere.
Storslått åpning 31. Mars Programkomiteen er i sving med å skape en festaften vi vil bli stolte av. Det kommer en påmelding om noen uker med mer informasjon. Det nytter ikke å melde seg på nå, men hold av datoen. Vi har reservert hele huset. Dette vil du ikke gå glipp av.
Vel møtt til nye innholdsrike møter og festaftener på gamle tomter!
Bjørn Birch, styreleder – Britt Juul, nesteleder – Tom Lotherington, Seppo Heinonen, Bjørn Gjerstrøm, Bjørn Egner, Karl Hansen, Guri Egge, Kari-Ann Grønsund, Mona Levin og sekretær Guri S. Heinonen
Logo.midtstilt
For  Engebrets hjemmeside klikk her