Nytt medlem – musiker og webdesigner

Jonas Howden Sjøvaag, musiker, komponist og ferskt medlem i kunstnerforeningen, er også grafisk designer, daglig leder i webfirmaet Weblance AS, og masteringtekniker med studio i Kongens Gate 16. Hvis noen av medlemmene har behov for oppgradering av nettsider, produksjon av trykksaker, mix, master, foto eller tilsvarende kreative tjenester kan han med fordel kontaktes. Porteføljer finnes på www.supremeconnection.no, www.weblance.no og www.faerder.audio, og han kan kontaktes direkte på jonas@jonassjovaag.no.
Publisert i Design