Søknad om medlemskap

For å søke medlemskap i Kunstnerforeningen, må du fylle ut skjemaet under.

Styret behandler alle søknader om medlemskap. Søkeren må dokumentere at han/hun gjennom en periode har markert seg positivt som kunstner innenfor den kunstnergruppen søker mener seg tilhøre. Søknad om assosiert medlemskap behandles også av styret. Som assosiert medlem kan det opptas andre som på en eller annen måte er eller har vært tilknyttet kunst eller kultur og som har gjort seg særlig fortjent til slikt medlemskap.

Det styrker søknaden din om du dokumenterer ditt aktive kunstnerskap. For assosierte medlemmer, bør søknaden være så utfyllende som mulig.

Det kan ta noe tid før du får svar på søknaden avhengig av styrets kalender. Se lenke til vedtektene under, eller klikk på OM OSS. Har du spørsmål kan du kontakte oss.

Søker som ikke har norsk statsborgerskap må dokumentere at deres kunstneriske
virksomhet i hovedsak foregår i Norge.

Vi har følgende faggrupper:

• Arkitektgruppen
  • Billedkunstnergruppen
  • Forfattergruppen
  • Musikergruppen
  • Film- og scenekunst
  • Assosiert medlemskap

Klikk her for å se alle vedtekter

Ønsket kunstergruppe
    CV-opplasting