Kine Hellebust i Galleri Brevik, Tromsø

Bryggeloft 2012
Bryggeloft 2012 – Kine Hellebust

Torsdag 14. februar kl. 19.00 åpner årets første utstilling ”Bilder fra ishavet” med Rudi Caeyers og Kine Hellebust.De vil begge vise fotografier fra nord. Rudi Caeyers har i mange år vært med som fotograf på ulike forskningstokter i nordområdene. Kine Hellebust viser i sin fotografikk av kultur, natur og landskap fra nord. For mer info klikk her
Kine Hellebust (f 1954)Kine Hellebust er en multikunstner; skuespiller, sanger, musiker, forfatter, billedkunster, fotograf og mosaikklærling. Hun bor til dels i Harstad, Oslo, Malangen, eller som nå, i Tromsø hvor hun for tiden arbeider med et stort mosaikkbilde under mester Marit Bockelie.
Kine Hellebust har fra 1972, ved siden av sin øvrige kunstneriske virksomhet, også jobbet med bildekunst/fotografi. Hun har bl.a. deltatt på en rekke samleutstillinger i Nord-Norge og fem separatutstillinger rundt om i landet.
Rudi Caeyers (f 1964)Rudi Caeyers er en belgisk fotograf og grafiker. Bor og jobber i Tromsø. Han fikk mastergrad i kunstfag: grafisk design, illustrasjon, typografi og fotografi, fra St. Lucas i Antwerpen i 1989.
Jobbet som freelance for forskjellige forlag og TV-selskap i Antwerpen og Brüssel på nittitallet.Flyttet med familien til Tromsø i ’99 og jobber nå ved Universitetet i Tromsø (BFE-fakultet) og Norsk Polarinstitutt (NP). I 2007 var han som fotograf med på sin første forskningstokt, ombord i KV ”Svalbard”, i regi av det internasjonale polaråret (IPY). Dette var starten på en rekke forskningstokt og en mengde bilder, som ble tatt godt imot av bl.a. Norsk polarinstitutt, UiT, Utenriksdepartementet, UNIS, Forskning.noMet.no m.m.