Marit Bockelie separatutstilling i Bærum Kunstforening 12.06-04.07.

Utstillingen åpner lørdag 12. juni kl 12.00. Link til Bærum Kunstforening HER

Mange av arbeidene er laget spesielt til denne utstillingen, og omfatter både mosaikk, fresco, malerier, bladgull tavler, akvareller og tegninger.
Motivene spenner fra landskap og arkitektur til sjø og båter. “Jeg har hatt båter nesten hele mitt liv,” sier Marit og fortsetter med å si at “jeg er ofte på seilas med dem. Ettersom jeg også er musiker utdannet ved Musikkhøgskolen, så opptar musikken mye av min motivkrets. På denne utstillinga er det naturlig at jeg gir  plass til mine mange utforminger av lokalmiljøet ved Sandvika. Her kan jeg sitte i min båt eller på land og male elva som bukter seg så vakkert gjennom Sandvika som ligge der med tårn og spir som et Soria Moria med Kolsås i bakgrunn, som en ruvende løve som  ligger der og vokter over sitt territorium.”
Man skal ikke se bort fra at Marit kommer roende med mitt kvinne- og – mannskap- 8årer i nordlandsbåten « OlgaElise» og nordlandsbåten  «Fykomfei» Bare båtene i seg selv er veldig  spektakulære – så ta en tur til Sandvika  den 12 juni på formiddagen.