Runa Boger stiller ut i Lørenskog Kunstforening

Homage to J.B. Runa Boger

Runa Boger viser tekstilutstillingen Min kjelke er lastet med …..i Kunstsalen, Lørenskog hus i perioden 5. til 27. januar.
Lørenskog kunstforening holder til i det nye kulturhuset i Lørenskog. Et flott og stort utstillingrom i inngangspartiet til Lørenskog hus og rett ved Metrosenteret. Rasketse vei fra Oslo er med buss  401  (pluss mange andre)  fra Oslo S.Min kjelke er lastet med …… tekstilutstilling av Runa Boger
Utstillingen i Lørenskog kunstforening viser tekstilbilledkunst med motiv hentet fra ulike kulturer, fra vår norske byggetradisjon og fra en øy i Karibien.
Engerdal. 205×200 cm. Runa Boger

Utstillingen er et prosjekt som dreier seg om gamle bygningskropper. Tema er form og uttrykk i det hverdagslige og kjente. Et ønske om å formidle estetikken der vær og vind og et levd har satt sine spor. Huset som form og motiv har med mennesker å gjøre. Det er en plass hvor den menneskelige eksistens har funnet sted. I et større perspektiv berøres spørsmålet om etiske verdier i det velbrukte og varige. Motivene er inspirert av gamle hus og løer i Nord Østerdal. Prosjektet er en videreføring av serien Visita som hadde sitt utgangspunkt i en reise til Cuba.
Runa Boger har utdanning både som tekstilkunster og som kunsthistoriker. Hun har hatt flere separatutstillinger og deltatt på internasjonale tekstilutstillinger og flere av hennes arbeider er innkjøpt til offentlige samlinger og museer. Runa Boger er redaktør for nettmagasinet SOFT magasin som utgis av Norske tekstilkunstnere.
For mer info klikk her