SNOW – SHADOWS OF THE WIND – NYTT BOKPROSJEKT Rolf M. Aagaard

Min snøbok er endelig ferdig “SNOW   SHADOWS OF THE WIND”.  Mer enn 10 års arbeid har jeg lagt bak meg, selv om jeg fortsetter å fotografere snø..  Boken er i sort/hvitt.  Det er nonfigurative grafiske bilder fra Hardangervidda, rundt Hallingskarvet.   Det er vinden, solen og snøens lek som har skapt bildene.   Det er en poesibok uten ord, en musikkbok uten lyd.   Jeg har selv skrevet forordet til boken, og det er på engelsk.  Alle bildene er for lengst smeltet og blitt til vann.  Det er en “stille” bok som bør nytes fra side til side, kanskje bare et bilde av gangen. Vakre komposisjoner naturen selv har skapt.
Boken ligger inne på Amazon og man kan også lese om den på det tyske kunstbokforlaget Kerber Verlag.   Boken er designet av seniordesigner i Snøhette, Henrik Haugan.  Han er kanskje den dyktigste bokdesigneren i landet.  Han har bl.a. laget bøker for Magne Furuholmen og Dronning Sonja, Per Kleiva m.fl.  Boken
kan kjøpes hos oss til en pris av kr. 375,- . Det er et meget begrenset opplag.   Kerber Verlag i Tyskland distribuerer boken til museumsbutikker i hele verden.
Bildet av meg i arbeid er tatt av min frysende, ventende hustru og turkamerat gjennom alle år, Nina Irgens Aagaard.
 
Hilsen Rolf M. Aagaard