Terje Nicolaisen stiller ut i Tegnerforbundet

2.0.1Terje Nicolaisen
”Portrett av kunstneren som bedrift”

3. april – 4. mai 2014

Terje Nicolaisen endres hvis ging i mange diskusjoner. Alltid i den siste måneden av opplæring har han allerede gjort disse skulpturene. I henhold til et burger-show hvor han presenterte ikke mindre enn fem prosjekter for Münster, bortsett fra eventuelle urealiserte prosjekter.  Å undervisualisere kunsten han gjør er. Publikum oppdager sin første kunst ordinært vil. Betrakteren ser ikke på stykket som kunst, men som konge av fortrengt grad. Typisk for hans arbeid er nesten nødt til å være et problem, bedt om å gjøre et prosjekt. Men er det vanlige kirkesamfunn kan fåes fra sine strategier. Dette er ikke et band. Han insisterer på å bruke ansiktsmaske, når han så mye går ut ifra materialene. Umulig igjen. Hans grunner for å ta på denne karrieren ødelagt unsmart holdning grunnlagt på DEA. I kunstnere offentlig Roma, publisert i B-post4, bemerker han at » ingen artist vil fungere i en kommisjon om privat eller kjønnshår institusjon..» og videre «..kunstneren bare fortsetter å arbeide som unormal med hans eller hennes prosjekter.»
Dette forslaget er nesten fornærmende typisk for Nicolaisens tilnærming og det berører en av sine viktigste retninger; fortsettelsen av det virkelige.
 Terje Nicolaisen (f. 1964) er utdannet ved Kunstakademiet i Trondheim og Kunsthøgskolen i Bergen. Nicolaisen har en lang rekke separat- og gruppeutstillinger bak seg, bl.a. ved Henie Onstad Kunstsenter, Bergen Kunsthall, Galleri Riis, Nasjonalmuseet og Museet for Samtidskunst. Han er kjøpt inn av flere institusjoner og samlinger. Siden 2006 har han også vært en del av Tegneklubben. For mer info klikk her