Medbøe Prosjekter presenterer "KJENTE JEG DEG"? Rolf Jacobsen

 
MP-Kjentejegdeg-Kulturhuset1 (2)
FØRSTE GANG PÅ TEATERSCENEN: Et docudrama om Rolf Jacobsens liv.

”Hadde jeg vært yngre, kanskje hadde jeg kjøpt meg en gitar og begynt som Bob Dylan” (Rolf Jacobsen)
PREMIERE 6. november kl 20:00, i ROLF JACOBSEN-SALEN i HAMAR KULTURHUS.
Vi har som intensjon å presentere modernisten Rolf Jacobsens diktning og liv med både tekst og musikk til et ungt, nytt og gammelt publikum, og å bygge broer mellom generasjonene. Forestillingen tar for seg dikteren, modernisten, hans politiske engasjement, krigen, NS-tiden, fengsel. Og den sterke kjærligheten mellom ham og hans kone Petra.  Med inspirasjon fra Rolf Jacobsens dikt, notatbøker, lapper, boken: “Kjente jeg deg?” av sønnen Trond Tendø Jacobsen, “Ord må en omvei” en Rolf Jacobsen biografi av Hanne Lillebo og biografien “En dikter – og hans skygge” av Ove Røsbak, var arbeidet med et dokumentdrama i gang.
Det ble et spennende samarbeid med komponistene og låtskriverne, Amund Maarud og Kim Edvard Bergseth.  Og ikke minst med Toralv Maurstad, nestor i norsk teater.  Manuskriptet er utarbeidet av regissør Liv Borg Thorsen, Wenche Medbøe, Toralv Maurstad og konsulent Barthold Halle.
I tillegg til docudrama, har medkomponist Kim Edvard Bergseth produsert et musikkalbum med dikt og sanger fra forestillingen. Albumet gis ut av GRAPPA fra den 15. Oktober 2014.
Vær velkommen til PREMIERE 6. november kl 20:00, i ROLF JACOBSEN-SALEN i HAMAR KULTURHUS./ billetter bestilles/kjøpes: http://www.Hamar-kulturhus.no
Spilles også 7. november kl. 18:00 og 20:00. 8. november kl. 18:00.