Dag Bredal gir ut ny bok

”Kunsten å eldes med stil og verdighet”
–          Bli en kunstner i ditt eget liv!
Det er en kunst knyttet til aldring. Å leve, bli eldre og dø, er ikke bare en del av en biologisk prosess. Den som har kunnskap og vilje kan fargelegge sitt liv og gjøre det til et kunstverk.
Alderdommen er det siste uoppdagete kontinent. Ettersom alle kommer som fremmede har man behov for en håndbok. Alderdommen er en forsømt del av individenes frigjøringsprosess. Seniorsakens informasjonssjef, Dag Bredal, gir i sin nye bok oppskriften på hvordan du kan bli gammel med stil og verdighet! Tør du gå uforbredt inn i alderdommen?: ”Livets sommer er ugjenkallelig forbi. Baderomsspeilet sier sannheten. Du ser refleksen i dine barnebarns skremte øyne. I dine venners forundrede, forpinte rødmende blikk. Hvor er alle de årene som er gått? Hastverket som har preget ditt liv, gjør at du ikke vet. Årene har gått alt for fort.  Men dette øyeblikket, da vi legger ut på den siste reisen i livet, kan bli en vakker oppstandelse så god som noen. Forutsetningen er at vi vet å ta kontroll med vårt eget liv.” Les om generasjonskonflikten, alder i historisk perspektiv, om utfordringene, frykt og død, glede, verdighet, skjønnhet og nye muligheter og opplevelser –  lær hvordan du kan skape et fullendt liv!
Omslagsbildet viser Ingrid Espelid Hovig, hele Norges ”matmor”, som ble kåret til Årets Hederssenior 2010. Med sine 88 år er hun et forbilde for alle som ønsker å eldes med stil og verdighet og en god venn av Seniorsaken.
Dag Bredal er utdannet cand. Jur. og har studert litteratur i Frankrike. Han har bakgrunn som redaktør, journalist, dramatiker og informasjonsrådgiver. Bredal er forfatter og medforfatter av et stort antall faglitterære bøker og dramatiske tekster og er informasjonssjef og redaktør i Seniorsaken.
Kunsten å eldes med stil og verdighet, Dag Bredal (Koloritt forlag 2012) 160 sider. Pris kroner 290,- i bokhandelen eller direkte fra forlaget Telefon 22825100. Medlemspris for Seniorsakens medlemmer kroner 250 (fritt tilsendt) Telefon 22121890.
For mer informasjon: Kontakt Dag Bredal: Telefon 675639099/924 11 868. E-post: [email protected]
Seniorsaken, Bygdøy allé 5, 0257 Oslo. Tlf.: 22 12 18 90. E-post: [email protected]