Terje Stensvold som Hollenderen på Den Norske Opera!

Operaen-Den-flyvende-hollenderx900[1]Det er en begivenhet når vår store operastjerne Terje Stensvold gir sin avskjedsforestilling i “Den flyvende hollender” i Oslo. Han har høstet fremragende anmeldelser for sin tolkning og fremførelser, og nå er det siste mulighet til å oppleve han på scenen. Forestillingen spilles frem til 21. juni.  For mer info klikk her
Fra Terje Stensvold sluttet i Nasjonaloperaens solistensemble i 1999, har han hatt en stor internasjonal karriere. gjennombruddet i Europa startet med rollen som Scarpia i Tosca ved Scottish Opera, deretter tittelrollen i Den flyvende hollender ved operaen i Frankfurt. Siden har det blitt roller som Dr. Schön i Lulu, Pizzaro i Fidelio og Wotan i Der Ring des Nibelungen. Med disse rollene engasjeres han jevnlig på operahus som La Scala, Covent Garden, Frankfurt, Berlin, Barcelona, Wien, Monte Carlo, Stuttgart og Kungliga Operan i Stockholm.
Han har nylig sunget Wotan og der Wanderer i Der Ring des Nibelungen ved operahusene i Helsinki og Frankfurt. Frankfurt-produksjonen er høyt ansett og har blitt utgitt på CD og DVD med Sebastian Weigle som dirigent.